F.C. TERRASSA 1 - 1 F.C. ASCÓ
Jornada 11 - 22/10/2017

F.C. TERRASSA 1 - F.C. ASCÓ 1

L'Ascó empata a l'Olímpic de Terrassa, trenca amb la ratxa de victòries consecutives

L'Ascó empata a l'Olímpic de Terrassa, trenca amb la ratxa de victòries consecutives, però treu un valuós empat d'un dels aspirants a pujar, que dóna gust a victòria davant un gran equip i a casa seva.

Minut de silenci a l'Olimpic de Terrassa en memòria del soci i col·laborador Jose Tebar Palacios abans del començament del partit.
Els primers minuts són de domini local, sense ocasions clares de gol. La té però Hector Rodriguez al m'8, que massa forçat el xut li surt fora. El domini local rep el premi al m'18 quan Raül Torres engalta un fort tret, que avança als locals. L'Ascó intenta jugar, però no pot fer el seu joc, el Terrassa pressiona, i els asconencs perden la pilota massa rapit.
A poc a poc l'Ascó comença a pressionar i ja es veu un altre equip, que busca apropar-se a l'àrea local. A 5 minuts del final Sergi Moreno rep d'esquena a la frontal de l'àrea, fa la mitja volta i empalma un espectacular tret al segon pal, i marca l'empat en un gol per emmarcar. Amb aquest resultat s'arribaria al descans, amb un Ascó, que ha anat de menys a més.

Ja a la segona part, és per l'Ascó, que controla i busca el gol, arriba a l'àrea contraria, però sense sort. El Terrassa intentar tranquil·litzar el joc, per evitar les contres asconenques. Al 60, ho prova el Terrassa de lluny, i el xut surt desviat pel travesser.
Al 60, gran combinació entre Guiu i Cheik, i el xut final de Sergi Moreno atura el porter.
El Terrassa fa honor a la seva plantilla, domina la pilota, però s'estavella un i un altre cop amb un ordenat Ascó, que a la contra es quan es mostra més perillós.
En el tram final del partit el Terrassa s'aboca a la recerca del segon, però a la contra l'Ascó crea cada cop més perill. Guiu cau lesionat, el Terrassa no torna la pilota, i provoca les protestes tant dels jugadors com de la banqueta de l'Ascó, recriminant no haver llençat la pilota. Al final Guiu és atès, i al final ha de ser traslladat en ambulància per veure l'abast de la lesió, tot apunta a una luxació a l'espatlla a més Masqué és substituït per un fort cop al peu. Al final del partit nervis i un arbitratge que no va agradar a ningú.
Per Santi Castillejo" la primera part ha estat d'ells, ens han marcat, però Sergi Moreno s'ha tret un gol de la txistera. A la segona les ocasions més clares han estat més nostres, però al final ha estat un partit amb dos bons equips, amb poques ocasions, i el que marca és l'efectivitat". Sobre la jugada en què és lesiona Guiu i el Terrassa no ha tirat la pilota fora, pel tècnic de l'Ascó, no ha volgut posar més llenya al foc i ha dit que" l'únic que els he dit és que a la primera part, hi ha hagut una jugada igual, i nosaltres l'hem tirat fora, ells estan en el seu dret de fer-ho o no, no passa res"
Per la seva banda el tècnic local va comentar que" la primera part ha estat més nostra, ells ens han empatat, a la segona part el partit ha estat més igualat, i tot i jugar bé no hem sigut capaços de guanyar". El tècnic del Terrassa es va queixar d'un possible penal al m '1, "crec que ha estat clar, i si el pita hagues pogut canviar molt el partit".
Al final repartiment de punts, i l 'Ascó continua segon, ara té l'Hospitalet tercer a 3 punts.

Àrbitres

  • CARLOS ALBELDA BARCENA
    ALARCON DA ROCHA
    RUBEN SERRA SANZ


F.C. TERRASSA

  • Alineació:

  • 13, JOSE ORTEGA
    2, DANIEL SANCHEZ
    3, DAVID LOPEZ
    5, SERGI VALLS
    6, CARLOS GUZMAN
    8, ALEX FERNANDEZ
    10, RAUL TORRES
    12, XAVIER CIVIL
    14, DAISUKE UEMURA
    15, YAYA SIDIBE
    22, NILS PUCHADES
  • Banqueta:

  • 1, ORIOL VIVES
    4, JUAN PABLO AMANTINI
    7, FRANCESC PIERA
    16, JONATHAN FERREIRA
    19, JORGE CARREON
  • Canvis:

  • 58, NILS PUCHADES per FRANCESC PIERA
    80, ALEX FERNANDEZ per JORGE CARREON
  • Gols:

  • 18, RAUL TORRES

F.C. ASCÓ

  • Alineació:

  • 1, SERGIO LOPEZ
    2, PATO ALVAREZ
    4, ENRIC SOCIAS
    6, HECTOR RODRIGUEZ
    8, ARTUR GODIA
    9, SERGI MORENO
    17, DAVID SILVA
    18, ROGER ESCRIBA
    21, HECTOR GARCIA
    23, SERGI MASQUE
    25, CHEIKH SAAD
  • Banqueta:

  • 13, EUDALD BRULL
    7, VICTOR BERTOMEU
    11, ENRIC BERNAT
    19, ANDREU GUIU
    22, JOAN ROCA
  • Canvis:

  • 62, HECTOR GARCIA per ANDREU GUIU
    74, SERGI MASQUE per VICTOR BERTOMEU
    86, DAVID SILVA per ENRIC BERNAT
  • Gols:

  • 39, SERGI MORENO

Les imatges del partit

Sponsors