C.E. EUROPA 2 - 1 F.C. ASCÓ
Jornada 13 - 01/11/2017

C.E. EUROPA 2 - F.C. ASCÓ 1

Ensopegada de l'Ascó al camp de l'Europa.

Ensopegada de l'Ascó al camp de l'Europa, en un partit on els asconencs trenquen amb la bona ratxa sense perdre.
A la primera part es van marcar els tres gols. La primera aproximació de l'Ascó, va acabar en gol, quan Hèctor Garcia va veure al porter avançat i la vaselina perfecta marcava un golàs.
Una primera part espessa, sense un dominador clar. L'Europa volia l'empat i al 23 la centrada de Cano la va aprofitar Alberto, per empatar.
L'Ascó no es trobava a gust i perdia la pilota amb facilitat. El domini no era clar, tots dos creaven poques ocasions, i quan semblava que s'arribaria al descans amb empat, una falta a la frontal de l'àrea en el temps de descompte, que Cano llença i marca el 2-1. Gol i fí de la primera part.
A la represa, al primer minut, Sergio López va poder rebutjar, un gran xut de Varona.

L'Europa sortia per totes. L'Ascó tot i no fer un gran partit, mirava d'empatar, però amb poques ocasions. Al 74 la va tenir, el porter va rebutjar, però el xut no va entrar, ja que la va salvar Ruben, quan es cantava el gol de l'Ascó. Poques ocasions que no van poder aprofitar.
Ara cal refer-se, per preparar el partit a casa diumenge amb el Prat.