Jornada 6 - 12/11/2017

ALEVÍ A 1 - C.D. TORTOSA 2

Els pals eviten la victòria de l'Ascó

L'aleví A rebia la visita d'un gran rival, el Tortosa.

La primera part començava amb dos equips ben plantats al terreny de joc i amb força respecta. No hi hauria gaires ocasions de perill en cap de les porteries. El resultat finalitzava amb l'empat a 0.

La segona part l'Ascó disposava d'alguna ocasió, però al minut 26 l'àrbitre de l'encontre xiulava un penal no gaire clar, a favor del Tortosa. El jugador visitant el transformava en gol (0-1). Amb aquest resultat arribaríem al descans.

La tercera part sortiria un Ascó a la recerca d'empatar el partit, i amb una jugada de Hailu feia estavella la pilota al pal. En una jugada per banda, els visitants ficaven una pilota ala seva punta per fer el 0-2 al marcador. Els asconencs no abaixarien els braços, i en una jugada de diversos rebots, Alex Barrientos es treia un bon xut per fer l'1-2 al marcador. Abans d'arribar a la fi del tercer quart, tindrien una opció clara però també amb aquest cas, la pilota tocaria el pal.

L'últim quart iniciava amb un Tortosa ben arreplegat per buscar opcions a la contra. En un xut de falta, Christian quasi feia l'empat però el porter amb una gran aturada envia la pilota a corner. Seguidament en una jugada de corner, l'Ascó enviava la tercera pilota al pal. Els asconencs seguien en busca de l'empat, i quan Christian havia superat els dos defensors del Tortosa, era agafat per la samarreta i el seu braç sense castigar l'acció amb un penal. Abans del xiulet final, David Oatu amb un centre-xut semblava que la pilota entres,però tocaria el travesser. El resultat final 1-2 a favor del Tortosa.

Un partit ben treballat i tocar seguir amb el cap ben a dalt.
El pròxim partit visitem el camp de l'Olímpic de Mora d'Ebre.