F.C. ASCÓ 1 - 1 F.C. SANTBOIA
Jornada 18 - 03/12/2017

F.C. ASCÓ 1 - F.C. SANTBOIA 1

Empat a un de l'Ascó davant un Santboià que va fer un bon partit.

Empat a un de l'Ascó davant un Santboià que va fer un bon partit. Els de la ribera sobretot a la segona part no van jugar, com ens té acostumats.
Ja des de l'inici de partit l'Ascó va portar la batuta del joc, jugant bé, i arribant amb claredat a l'àrea visitant. No va tardar a arribar el premi per l'Ascó i al minut 8 en una gran jugada dels locals la remata Cheikh, per posar el primer gol del partit. Era el guió desitjat davant un equip que rep pocs gols, i era important marcar primer, perquè els visitants no es tanquessin més. Poc més tard ho va intentar Sergi Moreno de cap, però sense èxit. El Santboià la buscava a la contra amb passades llargues, però l'Ascó bé en defensa evitava qualsevol arribada visitant. La primera pilota entre els 3 pals dels visitants va arribar al minut 36 en un xut fluix de Collado, sense cap problema per Sergio López. L'Ascó ho seguí intentant amb un Santboià tancat, que feia difícil que l'Ascó provoques ocasions amb claredat. I quan semblava que s'arribaria al descans amb l'1-0, en l'última jugada, en una sacada de falta a la frontal, molt discutida, la pilota cau dins l'àrea, ningú la treu, queda morta i Oriol Molins marca l'empat, i tot seguit l'arbit va xiular la mitja part.

A la represa l'Ascó no renuncia al seu joc, sap que té 45 per endavant i amb paciència busca el gol, tot i que en els primers minuts són els visitants qui dominen i arriben amb facilitat a l'àrea de l'Ascó.
Els de Castillejo ho intenten, però el Santboià demostra el perquè és un dels equips que rep menys gols. Al m '54 bona rematada de cap de Masqué que acaba en corner. Tot i això els visitants avisen a la contra. No hi ha manera de trencar la línia defensiva del Santboià. Castillejo al 69 dona entrada a Hector García i Osado, per Masqué i Bertomeu, a la recerca del segon gol. El patit sembla trencat i això no l'interessa a l'Ascó. Al m'76 Osado remata de cap, però la pilota surt fora. Els visitants creen perill a la contra, amb criteri. L'Ascó té dues ocasions molt clares de gol en el tram final, però no pot transformar per ben poc. Els visitants a la contra van poder macar el segon gol, davant un Ascó que va jugar més amb el cor que amb el cap.
Al final repartiment de punts amb un Santboià que va fer bona impressió, sobretot a les contres i jugant la pilota.