ALEVI A 5 - C.F. AMPOSTA 4

Vcitòria davant un dur rival.

VICTÒRIA AMB Sofriment

El nostre Aleví A rebria la visita d'un bon rival com és l'Amposta.

El partit començava de la millor forma, amb un ritme ben alt i bona actitud. Al minut 1, Christian feia el primer gol del partit (1-0). Dos minuts més tard, seria Didac que superava al porter en un xut creuat per fer el 2-0. Seguidament, Christian rematava un bon centre per fer el 3-0. Un bon inici dels locals que es trobaven còmodes al terreny de joc. Abans de finalitzar el quart, l'Amposta feia el 3-1.

El segon quart era de domini asconenc, amb diverses ocasions, tant dels locals com dels visitants. Didac en un xut des de fora feia el 4-1 i arribar amb un ampli resultat al descans.

El tercer quart iniciava amb un Amposta que avançava les línies i crearia més pressió a l'equip local. En un moment del partit, es veia l'Ascó totalment desconnectat i molt fluix en tasques defensives, a causa d'això, l'Amposta feia el 4-2 i en minut més tard el 4-3. Un toc d'atenció pels asconencs que rapidament responia amb un gol de David Oatu (5-3).

L'últim quart seria per part de l'Amposta, on els locals disposaven d'alguna ocasió per sentenciar el partit. Abans però els visitants feien el 5-4 i ficarien la por al cos. El partit finalitzava amb el resultat de 5-4.

A seguir treballant, el proper cap de setmana visitem el camp del Jesús i Maria.