F.C. ASCÓ 0 - 2 C.F. PALAMOS
Jornada 26 - 21/02/2018

F.C. ASCÓ 0 - C.F. PALAMOS 2

Els joc i els gols els fica el Palamós.

Després de la victòria a Horta, l'Ascó va sortir a la recerca de la victòria davant un equip necessitat de punts com és el Palamós. Però han estat els visitants qui hi han posat el joc i han merescut la victòria.

El partit va començar amb domini altern, però de mica en mica els locals s'anaven apropa'n a l'àrea. Al 16 una malentesa de Subi, quasi és fa gol en la seva pròpia porteria, però el porter Quinti, treu amb els dits a corner.
L'Ascó juga tranquil, amb paciència, i procura no perdre la pilota ràpidament, els asconencs s'apropen a l'àrea però sense ocasions clares. El Palamós, busca jugar per bandes i intentar sorprendre a una defensa, que de moment és troba ferma.
Bona jugada de Cheikh, que no li pot passar bé a Sergi Moreno. Poc més tard ho intenta Litus des de lluny, i el seu xut surt molt desviat. Al 32 ho intenta Masqué des de fora l'àrea, però atura sense problemes el porter. No té presa l'Ascó fent el seu joc, i esperant l'oportunitat per marcar.
Bona primera part de l'Ascó sobretot en defensa, que no deixa crear perill al Palamós. Només al 37, en un xut de Gelmà, però Eudald ha tret fora. A 4 minuts pel descans. Ho prova amb un xut molt fort Dani Argilaga, que treu la defensa. Final, d'una primera part, amb una ocasió clara per cada equip, i molt joc de mig camp. Dos equips que es tenen molt de respecte.

Ja a la segona part, el Palamós ha tingut una gran ocasió al 46 en què en un cop de cap l'ha enviat al travesser. Sembla més endollat el Palamós en l'inici de la segona part. L'Ascó intenta posar serenor i fer el seu joc.

Al 55 una gran jugada de Subi, li centra a Medina, que de cap fa pujar el primer gol al marcador.
El gol esperona als jugadors de l'Ascó, Castillejo mou banqueta, entra Guiu i Hèctor García, per Bertomeu i Masqué, a la recerca de posar més pólvora i buscar el gol. Els locals és llencen a la porteria visitant, sense oblidar la defensa. Quan més apretava l'Ascó Henry sol dins l'area ho aprofita per marcar el 0-2. Els locals no és deixen i pressionen a la porteria contraria, sense sort, i el Palamós ho aprofita per portar perill a la contra. Ho prova Argilaga per banda Esquerra, però la seva centrada l'atura el porter. En l'última jugada Sergi Moreno va enviar la pilota al pal, en la millor ocasió dels locals.

Ara toca refer-se i preparar el pròxim partit a Vilafranca.