El F.C Ascó amb el col·legi del poble.
17/01/2018

El F.C Ascó amb el col·legi del poble.

El FC ASCÓ continua apostant per la base i ha engegat una iniciativa en el terreny del Futbol Sala, al col·legi de la població

El FC ASCÓ continua apostant per la base i ha engegat una iniciativa en el terreny del Futbol Sala, al col·legi de la població. Gairebé 40 nens i nenes s'han apuntat en aquesta activitat extraescolar. Els nens i nenes que participen van dels 3 als 12 anys, dividits en tres etapes d'edat, la primera de 3 a 6 anys, la segona, de 7 a 9 anys, i la tercera que són alevins, és a dir els de 5è i sisè.
El coordinador del club d'aquesta iniciativa es Xavi Ribes, el qual explica que" és una idea que "ja la portàvem en ment, hi han xiquets i xiquetes, que són reticents de venir al camp, i per això vam pensar de venir nosaltres a l'escola, i que coneguin el món del futbol, en aquest cas en futbol sala, i la veritat és que ha estat tot un èxit, i esperem que tiri endavant".

Ribes també ha dit que" aquest any serà tot a base d'entrenaments, i de cara a la temporada vinent veurem, si podem fer algun equip que entri en competició"

Ferran Ramos i Miquel Faiget, portaran als nens de més edat i als de 7 a 9, i Jèssica Jurado als més petits. Tots 3 coincideixen en el que volen aconseguir en aquesta iniciativa. Ferran Ramos, diu que" el més important és educar-los des de el primer moment, que gaudeixin de l'activitat que fan, en tot moment, en la primera sessió que vam fer s'ho van passar molt bé, tant els que ja havien jugat a futbol, com als que no". I Un dels altres entrenadors Miquel Faiget ha comentat que " el primer és educar als xiquets, que s'ho passin molt bé, que aprenguin el futbol sala, i si pot-ser mirar de fer un equip que entri en competició, però el important és aprendre valors, i que gaudeixin"

I Jèssica Jurado que entrena ala més petita, per ella el important és" una iniciativa molt positiva, perquè a banda de treballar el futbol sala, treballarem valors, companyerisme, i en el primer dia els nens s'ho han passat molt bé". Jèssica també ha comentat que "la tècnica a poc a poc l'anirem agafant, però repeteixo que el que vull és que agafin els hàbits, gaudir de l'esport, i d'aquí a final de curs treballarem de tècnica el bàsic".

Els nens i nenes està previst que entrenin un cop per setmana a les instal·lacions del col·legi, i algun cop al pavelló.

Una bona iniciativa de FC ASCÓ, per arribar al màxim dels nens de la població, i això mostra un cop més la importància del club per la base, perquè aprenguin tot el que han comentat els entrenadors, i també en un futur es pugui aportar me jugadors encara a l'equip de tercera divisió, com s'està fent ara.

Cróniques més vistes

Notícies més vistes

Sponsors