04/07/2013
Primeres novetats en la plantilla de l'Ascó
El conjunt de la Ribera d'Ebre esta vivint uns dies intensos en quant a la planificació per a la propera temporada. Sergi Moreno i Nico Díaz són les primeres incorporacions de l'equip per afrontar el repte de la tercera divisió.
El FC Ascó ha tancat els fixatges de Sergi Moreno i Nico Díaz. Els dos jugadors, que es posaran per primer cop a les ordres de Miguel Rubio el proper 15 de Juliol, son les primeres cares noves d'un Ascó que després d'una magnífica temporada a Primera Catalana tindrà el repte d'aconseguir la salvació a Tercera Divisió dues temporades després.

Sergi Moreno és un jove davanter procedent del Figueres on ha militat aquesta mateixa temporada a Tercera Divisió i que per tant coneix perfectament la categoria. Abans de jugar a la UE Figueres, Sergi havia estat al Reus i al Formentera així com al filial del Girona on entrenava de forma assídua amb el primer equip. El nou jugador asconenc lluirà a partir de la pròxima temporada el dorsal 21 que la temporada passada lluïa Raul Garcia.

Nico Díaz és un pivot defensiu que prové de El Catllar que havia militat anteriorment al Reus i al Cambrils. Nico lluirà a l'Ascó el dorsal 17 que fins aquesta temporada portava Sergi Grau.

Tots dos jugadors han posat per primer cop amb la samarreta asconenca juntament amb el president Miquel Pérez que els ha donat la benvinguda al club i els ha desitjat sort de cara a la propera temporada.

A més a més d'aquestes dues incorporacions a la plantilla, l'Ascó també ha estat treballant en les renovacions. En aquest sentit el club ha aconseguit arribar a un acord per seguir una temporada més al club amb Denis Coch, Jose Ramon, Gerard Roigé i Edgar. A banda d'aquestes 4 renovacions el club te previst renovar a 6 jugadors més en breu.


Notícia vista 685 vegades