Untitled Document
Història

L'any 1941 es funda el primer Club de Futbol a Ascó, amb la denominació de Joventut Deportiva Ascó. Van ser anys difícils per la manca d'instal·lacions i per la situació econòmica de l'època. El primer camp de joc estava situat al Barranc de la Peixera i era un camp sense vestuaris.
La Joventut Deportiva Ascó va tenir diversos equips de futbol base i amateurs, arribant a estar set temporades en la categoria Preferent.
L'any 2004 es funda el Club Esportiu Ascó-Escola de Futbol, amb 50 jugadors del futbol base i un equip a Tercera, que posteriorment va pujar fins a Primera Territorial.
Durant 5 anys van conviure els dos clubs, fins que l'any 2009 es produeix la fusió entre la Joventut Deportiva Ascó i el Club Esportiu Ascó-Escola de Futbol. Fruit d'aquesta fusió, neix el nou Club amb la denominació de Club Futbol Joventut Esportiva Ascó - Escola de Futbol, i amb aquest fet, s'unificava el futbol local de forma definitiva.
L'any 2010 es produeix la fusió entre el Club Futbol Joventut Esportiva Ascó-Escola de Futbol i el Futbol Club Benavent, de la província de Lleida, i neix l'actual Club amb la denominació de Futbol Club Ascó, assolint la categoria de Tercera Divisió Nacional amb el seu primer equip, i amb 8 equips més de futbol base i 2 equips de futbol sala masculí i femení, amb un total de 200 jugadors.
L'any 2011, l'equip milita a Primera Catalana després del descens de la temporada anterior. Cal destacar la creació d'un altre equip amateur, el Quarta Catalana, i el creixement del Futbol Base amb 9 equips, i els 2 equips de Futbol Sala Masculí i Femení, amb un total de 225 jugadors i 13 equips.